Привіт усім. Я нещодавно подав запит на вивід і зіткнувся з тим, що виникли питання щодо документів, тож звернувся в службу підтримки. Спершу відповіли довго, потім попросили додаткові докази. Цікаво, наскільки часто інші користувачі бачили оперативну і коректну роботу сапорту, коли йдеться саме про выплату коштів? Чи траплялося, щоб підтримка просто “затягувала” або відкладала відповідь?
top of page
Щоб побачити, як це працює, перейдіть на опублікований сайт.
Наскільки надійна служба підтримки Favbet у питаннях виплат
Наскільки надійна служба підтримки Favbet у питаннях виплат
1 відповідь0 реплік
Вподобати
1 коментар
Коментування цього посту більше не доступне. Зверніться до власника сайту, щоб дізнатися більше.
bottom of page

В моєму випадку підтримка справді рятувала ситуацію. Я мав затримку з виплатою через неузгодженість в даних, і коли написав у чат — через кілька годин отримав конкретні інструкції, що саме надіслати, і виплату оформили. В іншому випадку, доводилось чекати добрих півдня або й більше. Я також бачив на фавбет відгуки, де люди писали, що сапорт може бути “повільним”, коли мова про великі суми або коли потрібно додаткове підтвердження. Загалом, підтримка працює, але бувають ситуації, коли вони не на зв’язку або відписуються шаблонно.