top of page

Наші обіцянки

Оновлено: 1 черв. 2022 р.

На нашому шляху до свободи, радості та спокою ми керуємося Дванадцятьма Кроками Анонімних Нікотинозалежних, які дозволяють нам успішно долати зрадницькі віражі тяги, емоційного дисбалансу, сум'яття та некерованості. Наше духовне життя — це не теорія, нам необхідно жити таким життям. Поліпшення фізичного стану для багатьох стало майже миттєвим. До нас повернулося сприйняття запахів та смаків, світ набув нового виміру, фарб та ясності. Наша самооцінка зростала завдяки істинному усвідомленню того, що Сила, більш могутня, ніж ми, витягла нас із трясовини заперечення, де ми довгий час повільно вбивали себе.

Ми більше не зобов'язані відповідати на поклик тяги кожні двадцять хвилин! Яке полегшення! Ми вибираємо звертатися за допомогою, яку пропонує ця програма, щоб зменшити ризик стати одним із мільйонів тих, кого щороку сягає передчасна смерть від наслідків вживання нікотину. Ми вчимося відстоювати свої права там, де раніше ми були агресивними чи пасивними; ми також починаємо любити себе. Емоційне оніміння минає, до нас повертаються почуття.


Поступово ми починаємо більше цікавитись Анонімними Нікотинозалежними, ніж нікотином. Поза зборами ми починаємо забувати, що колись вживали нікотин. Тепер ми усвідомили, що брали участь у грандіозному обмані. Ми нічого не втратили! Нове відчуття здоров'я — це дар, який ми приймаємо зі смиренністю та вдячністю. Наша Вища Сила через цю програму зробила для нас те, що ми не могли зробити для себе самі. Ми зрозуміли, що жодному з нас не під силу зробити це самотужки. Пам'ятайте, ми всі тут зібралися з однією спільною метою: отримати свободу від нікотину, однієї з найсильніших у світі залежностей.

 

Матеріали було взято із сайта https://www.nicotine-anonymous.org/

При копіюванні або передруку обов'язкова наявність активного посилання на це джерело.


Оригінали текстів були адаптовані на українську мову членами спільноти НікА в Україні.


12 переглядів0 коментарів
bottom of page