top of page

Марина, Анонімні Нікотинозалежні Україна

Привіт, мене звати Марина.


Мінімум 10 останніх років я хотіла кинути палити. Пробувала кинути палити просто сама, але мені це не вдавалося. Я зрозуміла, що мені чогось не вистачає щоб кинути і я почала пробувати різні методи. Це були і книги як легко кинути палити і спеціальні пігулки і сила волі і марафони по киданію палити і ще багато інших методів, та це все не допомогло мені.


Але я не втрачала надію.

Потім почалась в нашій країні війна. Я була дуже налякана. Швидко збиралася їхати за кордон. Не спала нормально, організм був у великому стресі. На мені, як кажуть, "Не було лиця". В цей жахливий, важкий момент я все одно розуміла, що більш за все на мене впливає те, що я велику частину свого життя палю.


Коли я виїзджала в іншу країну я розуміла, що дуже хочу щоб закінчилася війна в моїй Україні, але також дуже хочу закінчити цю війну в своєму житті - війну з палінням і перемогти будь що.


По спеціальності я психолог. Але я не практикувала через мій пригнічений стан добрі пів року. Також в чужій країні в мене не було друзів та знайомих. І от будучі в Молдові, я знайшла телеграм канал НікА в Україні. Знайшла друзів і підтримку. Це співдружність людей, яки кинули, або кидають палити. Тут я отримала велику підтримку в моєму бажанні припинити палити, міцну програму яка допомогає мені кинути і не почати знов, та досвід інших людей, як вони це пройшли.


Я не палю і дуже вдячна співдружності за це, а також кожному другу, якого я в ній знайшла.


Стаємо вільними і перемагаємо. Це не складно, головне — відкрити сердце, допомогати іншим та самому прийняти допомогу.


Марина, Анонімні Нікотинозалежні, Україна

14 переглядів0 коментарів
bottom of page